Breakinmotion är en studio för videoproduktion och onlinevideo strategi.

Vi specialiserar oss på att designa och skapa videor som hjälper dig att öka din försäljning och nå ut bättre med din marknadsföring. Vi förstår att en högkvalitativ produkt video måste innehålla bästa möjliga säljargument på kort tid och att produkten eller tjänsten beskrivas av en professionell voice-over talang. . Vi anser att det är ni som kund som förstår er produkt bäst och behöver därför inte sitta i långa och dyra projektmöten med oss.

Antonio Magana

Antonio Magana

Design & 3D Animation

Antonio Magana är grundaren av Breakin Motion samt den grafiska hjärnan bakom projekten. Mina starka sidor är kreativitet och att inte vara rädd för utmaningar. Jag skapar design för web och tryck.

Patrik Vincent

Patrik Vincent

Film & Fotografi

Patrik Vincent är en frilansfotograf som arbetar i enlighet med kundens önskemål på plats eller utifrån studion i Majorna, Göteborg.

Oscar Berglund

Oscar Berglund

In-House Sound Engineer

Oscar D’vine har nu landat hos Breakin Motion som våran In-House Sound Engineer. Han har en stor kunnighet inom olika ljudstandarder för film och bild och kan förverkliga de mest galna ideérna, såväl som de mer traditionella.